Oratoriumkoor De Lier, voorheen De Lofstem, gaat er volgend jaar mee stoppen.

Besloten is om volgend voorjaar het laatste concert te houden op 31 mei wanneer de Petite Messe Solennelle van Rossini wordt uitgevoerd. Dat betekent dat er op het gebied van cultuur in De Lier een einde komt aan een periode van 109 jaar met mooie, interessante en imponerende concerten, altijd met medewerking van professionele solisten en musici.       Met recht kan gesproken worden van het einde van een tijdperk, zo ontzettend jammer !!

Maar eerst hebben we nog een primeur: in het laatste jaar van het bestaan gaat Oratoriumkoor De Lier voor het eerst een Kerst(meezing)concert geven.
Het moet niet gekker worden!

We brengen onder andere diverse carols van John Rutter, delen uit de Messiah van Händel, en natuurlijk ontbreken de bekende Kerstliederen niet en deze kunnen uit volle borst meegezongen worden. Kinderkoor Do Re Mi zal medewerking verlenen aan dit concert dus dat gaat heel leuk worden.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Kringloopwinkel Habbekrats en Stichting Liers Gevoel.

Het Kerst(meezing)concert is op zondagmiddag 17 december in de RK kerk aan de Kerklaan, aanvang 15.30 uur, kerk open 15.00 uur. We hopen natuurlijk op veel belangstelling.

Kaarten kosten € 10,00 en kunnen tegen contante betaling aangeschaft worden bij Bloemsierkunst De Carlton en bij Bakkerij vd Berg (De Lier), een drankje na afloop is inbegrepen.
Kaarten kunnen ook gereserveerd worden bij Ellie Lagerwerf, telefoon 015 2618149 of via e-mail secr.Or.koordelier@kpnmail.nl

Oratoriumkoor De Lier zou het geweldig vinden u op 17 december te mogen begroeten.